Oroszlán

Az Oroszlán imádja a figyelmet. Épp ezért, ha párja, vagy bárki más csenddel bünteti, attól valósággal megüti a guta. Őszinteséget, szókimondást vár, nem duzzogást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Szűz

A Szűz ugyan hajlamos a kritikus megjegyezésekre, s nem rejti véka alá a véleményét, de sosem goromba. Őt a durvaság, a gonoszság minden formája borítja ki a legjobban.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Napi Karmahoroszkóp április 21. kedd – Csinálj valamit, ami izgalommal tölt el....

Mérleg

A Mérleg alapvetően nyugodt és kiegyensúlyozott csillagjegy, de az nagyon felbosszantja, amikor valaki olyasmibe kotyog bele, amihez csöppet sem ért.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Skorpió

A Skorpió szívből megveti a hazug és sunyi embereket Nagyon őszinte és egyenes jellem, a mellébeszéléstől viszont felrobban. S mindig rájön a hazugságokra…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: