Ezek a csillagjegyek minden bizonnyal az anyatejjel szívták magukba a flörtölés tudományát. Bámulatosan ügyesek, ösztönösen tudják, mit és hogyan mondjanak, hogyan viselkedjenek, amikor csábítani szeretnének. Érdemes a titkaikat ellesni. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Ikrek

Az Ikrek nagyon barátságos és szellemes csillagjegy. Nem habozik sokat, ha bókolni szeretne, ráadásul ő kifejezetten kényelmesen érzi magát ebben a szerepben. Amikor valaki megragadja a figyelmét, biztosan nem fél tudatni a vonzalmát és az érdeklődését. Kitűnő a beszélőkéje, bámulatosan bánik a szavakkal, flörtölésben lehet tőle bőven tanulni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-22

A Mérleg

A Mérleg a legelbűvölőbb csillagjegy. Elég egy mosoly, és ő máris megremegteti a térdeket. Romantikus lelkű, nagyon finoman flörtöl. Nem rohanja le a másikat, csupán apró jelekkel érzékelteti az érdeklődését. Pontosan tudja, mit és hogyan mondjon. Csábító mosolyával, kacér érintéseivel és nagyszerű humorával képes bárkit levenni a lábáról.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán

Az Oroszlán flörtölése különleges. Ő abban a legnagyszerűbb, hogy minden figyelmét a másikra szegezi. Bárkit képes megnyerni tökéletes, ugyanakkor igencsak feltűnő megjelenésével és vicces megjegyzéseivel. Sosem színlel, amikor flörtöl, azt nagyon komolyan gondolja. Csak akkor lép a tettek mezejére, amikor a kiszemelt partner nagyon tetszik neki.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: