Ezek a csillagjegyek a látszat ellenére is nagyon jól összeillenek. Amennyire különböznek egymástól, legalább annyira megtalálják egymással a közös hangot. Vajon te és a párod köztük vagytok?

Így illik össze a Kos és a Rák

A Kos szeret a megmentő szerepében tetszelegni, a Rák pedig szívesen veszi magára a hősére váró szerepet. Kettejük párosa akár tündérmesébe is beillene: a Kos a fehér lovon érkező jóképű herceg, aki megmenti a bajba jutott szépséges leánykát, majd a lenyugvó nap vöröslő sugarai fényében ellovagolnak, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Ugye csodás? Nagyon jól működik a párkapcsolatuk, hiszen a Rák nem igazán tudja, miként vigyázzon magára, és remekül jön a Kos támogató segítsége, aki megadja az olyannyira áhított biztonságot. A Kos élvezi a szerepét, jóllehet időnként kicsit átadná párjának a döntést.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a legvadítóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Ilyen a Bika és Halak párkapcsolata

A Bika és a Halak sem idegenkedik attól, hogy hirtelen ötlettől vezérelve összeszedje holmiját, és elmenjen. Erre a lépésre leginkább akkor szánják el magukat, amikor valamilyen problémával kéne szembenézniük. Nem bírják a feszültséget, ha tehetik, messze kerülik a vitákat, a veszekedéseket. Kérdés, hogy két olyan csillagjegy, akik nehezen viselik a mindennapos stresszt, hogyan illik egymáshoz? A Bika és a Halak ezt a problémát valahogy mégis sikeresen oldja meg. Tökéletesen kiegészítik egymást abból a szempontból is, hogy amikor egyikük zaklatott, a másik vigaszt és támaszt tud nyújtani, hiszen tökéletesen megérti, mi az, amin éppen keresztülmegy a párja.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: