Bika

Szerető, gondoskodó, és teljesen természetes számára, hogy ami az övé, az a szerelméé is. Cserébe egyet vár el, de azt maximálisan: teljes kontrollt, anélkül, hogy bárki is megkérdőjelezné, hogy ő a vezér. Domináns csillagjegyek mellett csak még jobban bevadul, a Vízöntő vagy a Mérleg szülöttei viszont sokat finomítanak rajta.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Szenvedélyes az ágyban, a vitákban és az egyszerű hétköznapokban. Általában övé a főszerep és nagyon nehezen viseli, ha más akarja meghozni a döntéseket. Akkor is, ha ez nem csak őt érinti. Megsértődik, és órákig duzzog...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 férfi csillagjegy, aki a leghűtlenebb mind közül! Kerüld ezeket a pasikat, ha komolyra vágysz!

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: