Oroszlán

A világ legédesebb és egyben legakaratosabb csillagjegye. Mindegy úgy van, ahogy ő gondolja, akkor is, ha nem, és erről minden eszközével meggyőzi partnerét. A döntéseket általában ő hozza, egyedül a jelentéktelen ügyeknél hajlandó átengedni az irányítást – azt is nehezen.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Első ránézésre talán elvarázsolt és álmodozó, de a valóságban sokkal nagyobb játékos, mint gondolnád! Az érzelmi manipuláció a kisujjában van, azonban sosem vezérli rossz szándék. Egyszerűen pontos víziója van arról, mi a jó irány, és minden eszközt bevet, ha erről meg kell győzni a szerelmét. A vitákban nem ő a leghangosabb, viszont magasan a legokosabb. Nem is olyan meglepő, hogy úgy diktál, hogy mások észre sem veszik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-30

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: