Bika

Szerető, gondoskodó, és teljesen természetes számára, hogy ami az övé, az a szerelméé is. Cserébe egyet vár el, de azt maximálisan: teljes kontrollt, anélkül, hogy bárki is megkérdőjelezné a pozícióját a kapcsolatban. Domináns csillagjegyek mellett csak még jobban bevadul, a Vízöntő vagy a Mérleg szülöttei viszont sokat finomítanak rajta.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Szenvedélyes az ágyban, a vitákban és az egyszerű hétköznapokban. Általában övé a főszerep és nagyon nehezen viseli, ha más akarja meghozni a döntéseket. Akkor is, ha ez nem csak őt, de egy komplett párt érint. Megsértődik, órákig duzzog, pedig komoly tanulságok várják az út végén, de erre idővel úgyis rájön!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-21

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: