A most következő csillagjegyek szülötteitől nem kell harsány dührohamokra számítanod. Természetüknél fogva távol áll tőlük ugyanis az ilyesmi… 

Halak

gról. A felcsattanások, zajos, temperamentumos viták egyáltalán nem jellemzők rájuk. Ezekhez ugyanis egyszerűen túlságosan érzékenyek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 24. kedd – Bika, Kos, Mérleg, Rák, Halak, Vízöntő, Nyilas, Oroszlán, Skorpió, Szűz

Bak

A Bakok a higgadtság megtestesítői, akik valóságos mesterei annak, hogy ne mutassák ki a valódi érzelmeiket, legyenek azok akár pozitívak, akár negatívak. A dühöt sem engedik elhatalmasodni magukon, emiatt azonban nem is vezetik le azt megfelelőképpen. Inkább akár hosszasan gyűjtögetik, érlelgetik magukban és módszeresen, észérvek mentén szabadulnak meg tőle. Semmi látványos robbanás! Azt ugyanis mérhetetlenül gyerekesnek és önmagukhoz méltatlannak tartanák.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Bak, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltõdést ígér!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérlegek a zodiákus békefenntartói, ennélfogva pedig a dühöt már személyiségüknél fogva is elutasítják. Ha mégis elérik náluk, hogy kibillenjenek az egyensúlyukból, akkor sem kezdenek teátrális dühöngésbe. Inkább a csendes, bár tartós neheztelést választják, vagy akár teljesen szőnyeg alá söprik a konfliktust. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap akkor kerülhet egyensúlyba önmagával, kedves Mérleg, ha adódik alkalma kiélni kreativitását, megvalósítani, vagy legalábbis, belekezdeni jövõbeni elképzeléseibe. Amennyiben (szokás szerint), nem kínálná tálcán az élet a lehetõséget, úgy találja ki maga a mit és a hogyant!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: