Vízöntő

A Vízöntő jegyben születettek utálnak látványosan dühöngeni vagy vitatkozni. Igyekeznek ugyanis minden esetben összeszedett benyomást kelteni, ezzel pedig ellentétben áll, hogy teret engedjenek a felindultságuknak. Ha valaki felhúzza őket, inkább odébb állnak, mintsem hogy konfrontálódnának, vagy egyáltalán kimutatnák, hogy sikerült őket feldühíteni. Emiatt azonban gyakran maradnak feloldatlan nézeteltéréseik. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz szülötteit eleve kifejezetten nehéz feldühíteni. Az érzelmekhez is logikus, elemző módon állnak hozzá, emiatt a végsőkig képesek megőrizni a nyugalmukat, olyan helyzetekben is, amikor mások már rég tombolni kezdtek volna. Az önkontrollt pedig még abban az esetben sem veszítik el, ha mégiscsak feldühödnének. Ilyenkor sem akarnak ugyanis senkinek sem a terhére lenni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap az önmegvalósításé lehet, kedves Szûz, amikor is, minden bizonnyal, elegendõ ideje lesz majd arra, hogy érdemben kiélhesse kreativitását. Ennek köszönhetõen, nem csak, hogy sikeresebb lehet a szokásosnál, de valószínûleg, több mindennel is végezhet, amiben nagy segítségére lesznek kiváló ötletei!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-02-23

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: