A most következő csillagjegyek szülötteitől nem kell harsány dührohamokra számítanod. Természetüknél fogva távol áll tőlük ugyanis az ilyesmi… 

Halak

gról. A felcsattanások, zajos, temperamentumos viták egyáltalán nem jellemzők rájuk. Ezekhez ugyanis egyszerűen túlságosan érzékenyek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bakok a higgadtság megtestesítői, akik valóságos mesterei annak, hogy ne mutassák ki a valódi érzelmeiket, legyenek azok akár pozitívak, akár negatívak. A dühöt sem engedik elhatalmasodni magukon, emiatt azonban nem is vezetik le azt megfelelőképpen. Inkább akár hosszasan gyűjtögetik, érlelgetik magukban és módszeresen, észérvek mentén szabadulnak meg tőle. Semmi látványos robbanás! Azt ugyanis mérhetetlenül gyerekesnek és önmagukhoz méltatlannak tartanák.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérlegek a zodiákus békefenntartói, ennélfogva pedig a dühöt már személyiségüknél fogva is elutasítják. Ha mégis elérik náluk, hogy kibillenjenek az egyensúlyukból, akkor sem kezdenek teátrális dühöngésbe. Inkább a csendes, bár tartós neheztelést választják, vagy akár teljesen szőnyeg alá söprik a konfliktust. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: