Bika

Bár meglehetősen makacs és akadékoskodó természetűként, akaratosként tartják számon, a Bika jelleme ennél azért jóval összetettebb. Az emberekkel roppant türelmesen bánik, bár ha látja, hogy a másikat hidegen hagyja, amit csinál, azonnal lelép. Segítőkész, mellőzi a kritikát, tudván, az mennyire bántó tud lenni. Emberségessége az egyik legértékesebb tulajdonsága.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő ki nem állhatja az önző és gerinctelen embereket. Nincs ideje, hogy valakit a háta mögött beszéljen ki, vagy bárkivel is tisztességtelenül viselkedjen. Már az első találkozáskor is igyekszik minél jobban megismerni a másikat, ám magáról nem szívesen beszél. Nem véletlenül szerez könnyen új barátokat, hiszen segítőkész, kedves és barátságos, ám nem engedi, hogy semmibe vegyék. Amikor rájön, hogy csak kihasználják, könnyen ellenszenvessé válik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-30

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: