Nyilas

A Nyilas jellemzően barátságos, ám nem azért, mert természeténél fogva ilyen lenne, hanem mert messziről kerüli a negatív embereket, a bizarr helyzeteket. A konfliktus nem az ő asztala, nem ítélkezik mások viselkedése felett, s nem is kritizálja a többieket. A mottója: „Azt utálsz, akit akarsz, ám ez távol áll tőlem.” Ő nem azért segít önzetlenül másokon, mert ez az életcélja, hanem mert saját magáért szeretne alapvetően tenni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek nem hiába kétarcú: egyfelől nagyon kedves, barátságos és társaságkedvelő, ám másfelől hajlamos lehet kínos helyzetekbe keveredni. Nála megeshet, hogy kipletykál másokat a hátuk mögött, de az is igaz, azonnal megnyílik, és előveszi segítőkészségét, önzetlenségét, amikor épp arról van szó. Imádja az információ minden formáját, nem bántani akar a szóbeszéddel, inkább csak a tudását fitogtatja.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-28

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: