Ki ne hazudott vagy füllentett volna élete során legalább egyszer? Még a legőszintébb csillagjegyek sem állíthatják magukról, hogy ők soha, semmilyen körülmények között nem fordítják a maguk javára az igazságot. Mindennek ellenére a horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek a legőszintébbek. Vajon te is köztük vagy?

A Rák a legérzékenyebb – a hazugságra is

A Rák mindenki másnál érzékenyebb csillagjegy. Sokat aggódik a szerettei miatt is, önmagát, a saját igényeit viszont hajlamos a többiek érdeke mögé helyezni. Nagyon őszinte típus, aki sosem okozna fájdalmat szándékosan, inkább áldozat hoz, csak a többiek jól érezzék magukat a bőrükben. Őszintesége okán nagyon nehezen viseli, amikor neki hazudnak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlen túljárni az eszén

A Bak a legmegbízhatóbb

A Bakot nagyon sokszor a legmegbízhatóbb csillagjegyként emlegetik. Számára a hűség, az igazság, a bizalom mindennél fontosabb értékek, ő az, aki mindenkor betartja a kötelezettségvállalásait. Nem visel maszkot, azt mutatja és mondja, amit gondol. Szívós és kitartó, az önfegyelme egészen bámulatos. Mindig próbálja kihozni magából a legjobbat, ezért folyamatosan fejleszti magát.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: