A Mérleg a legdiplomatikusabb csillagjeg

A Mérleg leginkább az igazságosság és a tisztesség iránti elkötelezettségéről ismert. A hazugságot, a csalást képtelen kezelni, ezért biztosan visszautasítja azokat a kéréseket, amikor megszólal a lelkiismerete, hogy ez az a dolog, amibe nem kéne belemennie. Mindig arra törekszik, hogy a világot jobb hellyé tegye, őszintén dolgozik és tesz azért, hogy a lehető legjobbat hozza ki a feladataiból. Ő a legdiplomatikusabb csillagjegy, könnyen átlátja az igazságot.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió átlát a hazugságon

A Skorpió a Rákhoz hasonlóan vizes csillagjegy, ezért az ő megérzései is elsőrangúak. Lehetetlenség becsapni, könnyedén átlát a hazugságokon. Alapból is gyanakvó, a bizalmát nem könnyű kiérdemelni. Mivel gyűlöli a hazugságot, ő sem hazudna másoknak. Gyakran talán kíméletlenül is őszinte tud lenni. A leghűségesebb típus, aki csak keveseket fogad a bizalmába, viszont velük bámulatosan nagylelkű és szeretetteljes.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-10 - Ha mérges, esetleg csalódott, akkor se mutassa ezt ma ki, mert...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: