Ki ne hazudott vagy füllentett volna élete során legalább egyszer? Még a legőszintébb csillagjegyek sem állíthatják magukról, hogy ők soha, semmilyen körülmények között nem fordítják a maguk javára az igazságot. Mindennek ellenére a horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek a legőszintébbek. Vajon te is köztük vagy?

A Rák a legérzékenyebb – a hazugságra is

A Rák mindenki másnál érzékenyebb csillagjegy. Sokat aggódik a szerettei miatt is, önmagát, a saját igényeit viszont hajlamos a többiek érdeke mögé helyezni. Nagyon őszinte típus, aki sosem okozna fájdalmat szándékosan, inkább áldozat hoz, csak a többiek jól érezzék magukat a bőrükben. Őszintesége okán nagyon nehezen viseli, amikor neki hazudnak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp 2024. február 10-11.: Érzelmes napok

A Bak a legmegbízhatóbb

A Bakot nagyon sokszor a legmegbízhatóbb csillagjegyként emlegetik. Számára a hűség, az igazság, a bizalom mindennél fontosabb értékek, ő az, aki mindenkor betartja a kötelezettségvállalásait. Nem visel maszkot, azt mutatja és mondja, amit gondol. Szívós és kitartó, az önfegyelme egészen bámulatos. Mindig próbálja kihozni magából a legjobbat, ezért folyamatosan fejleszti magát.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: