Halak

Könnyen leszel szerelmes, de gyorsan ki is ábrándulsz – mindezt úgy, hogy közben kapcsolatban vagy. Ez persze nem jelenti azt, hogy azonnal dobbantasz is, ha egy új srác komolyabban megdobogtatja a szíved – ehelyett racionálisan átlátod a szálakat, és pontosan tudod, mit nem szabad beáldoznod egy kis flörtélt, ami kb. még két hétig esik jól. Azért csak óvatosan, nehogy feltűnjön a Nagy Ő-nek a kis játék a háttérben.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Az egyik pillanatban szerencsésnek érzed magad, amiért ilyen stabil és érzelmileg biztonságos kapcsolatban élsz, a következőben viszont azon kapod magad, hogy unatkozol. Főleg, amikor egyre gyakrabban ír rád egy cuki srác, aki elhalmoz pozitív visszacsatolással. Nálad az, ha valaki kipattint egy kapcsolatból, inkább az alacsony önbizalmadról szól, és nem a pasikról – ezt fontos, hogy tudd, mielőtt kiugranál az aktuális kapcsolatodból.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akikkel kihívás együtt élni

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: