Velük ne számíts hosszú kapcsolatra!

Kos és Kos

Ez a kapcsolat a klasszikus két dudás nem fér meg egy csárdában esete. Igaz, hogy két Kos kapcsolata nagyon viszonyt és folyamatos flörtölést jelent, de ez hosszútávon már nem lesz elég. Az első randi tutira egy hatalmas kaland lesz, de mivel egyikőtök sem rajong az elköteleződésért, másodikra már ne számíts.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az önelfogadás útján… Ezt javasolja a horoszkóp a csillagjegyeknek

Bika és Vízöntő

A Bikák nem szeretnek elrugaszkodni a földtől és imádják a tradíciókat, de egy független és nem mindennapi Vízöntőnek ez túl unalmas lehet. Mindketten mást akartok egy párkapcsolattól, a Bika egy kiszámítható és megbízható párt akar, amíg a kreatív Vízöntő inkább olyat, aki rugalmas és spontán. Egy első randi jó móka lehet, de ha a hosszú távú tervek kerülnek szóba, rögtön kiábrándultok egymásból.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek és Rák

Az empatikus Rákok szeretnek hosszú időt belefektetni abba, hogy alaposan megismerjék a másikat. Szeretnének egy biztos kapcsolatot kiépíteni, ami stabil és támogató. Ezzel szemben az Ikrek egy nagyon bulizós és rugalmas jegy, és inkább spontaneitásra vágyik, mint stabilitásra, ez pedig a Rákokat gyorsan kétségbe ejthetik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: