Oroszlán és Bak

Mindkettőtök nagyon intenzív személyiség, de az Oroszlánok inkább a pillanatban élnek, szóval az első randitok lehet, hogy szuper lesz, de ha a Bak nem bírja tartani a lépést, és nem tesz felé hatalmas gesztusokat, akkor nem fogja mégegyszer látni. Szóval, a mindig komoly Bak hamar ki fog belőle ábrándulni, hiszen túl sok mindenben különböznek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz és Nyilas

Igaz, hogy a földjegyű Szűz és a tűzjegyű Nyilas is nagyon erős személyiség, de az erejüket másképpen használják. Az első randi tökéletes kombinációja lehet a különböző személyiségeteknek, így tutira kalandos lesz (hála a Nyilasnak) és nagyon figyelmes (hála a Szűznek), de egy kis idő után úgy érezhetitek, hogy különböző nyelven beszéltek. A Nyilasoknak kell a folyamatos izgalom, de ez a Szüzet inkább lefárasztja, mint fellelkesíti.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-01 - Minden egyes lépés kockázattal jár, melyet az ember a szerelem hevében tesz...

Mérleg és Mérleg

A Mérlegnek szüksége van a folyamatos körülrajongásra, elvárja, hogy a figyelem mindig rajta legyen, így egy ilyen párosítás nem sülhet el túl jól. Ha ti ketten találkoztok, akkor tutira egy nagyon romantikus élményben lehet részetek, de végül mindketten úgy érzitek majd, hogy a párotok nem fordít elég figyelmet rátok.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Túl szigorú önmagához kedves Mérleg. Ha a dolgok nem mennek jól, az nem feltétlenül az ön hibája. Természetesen ön akkor is csak magában keresi a bajt és éppen ezért egy kicsit elvonulna családjától, hogy egyedül tudja átgondolni ügyeit, azonban lehet, hogy ez szeretteivel konfliktusokhoz vezethet, így legyen velük nagyon diplomatikus.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: