A most következő öt csillagjegy szülöttei vagy eleve meg sem próbálják betartani a határidőket, vagy csak igen komoly erőfeszítések árán képesek erre.

Vízöntő

A Vízöntő igazi szabad szellem, az élet minden területén. Nehezen viseli a korlátokat, a megkötéseket és a felelősséget. Emiatt pedig gyakran csúszik ki a határidőkből. Ennek oka azonban nem csupán a szétszórtság vagy a felelőtlenség lehet. A jegy szülötteinek ugyanis gyakran kevés az önbizalmuk, emiatt pedig lassabban vagy nehezebben boldogulhatnak egy-egy rájuk bízott feladattal is. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp - Időnként előfordul önnel, hogy annyira izgatott lesz?

Bika

A Bika a halogatás bajnoka. Bármilyen feladattal is áll szemben, alaposan átgondolja, hogy egyáltalán akarja-e, majd cselekvési tervet készít, aztán – esetleg – nekiáll a kivitelezésnek. Addigra azonban a határidő jó eséllyel már letelt. Fontos azonban megjegyezni, hogy ha eljut a megvalósításig, legjobb képességei szerint dolgozik. Csak épp késéssel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak túl sok időt tölt el a saját, belső világába merülve, miközben viszont gyakran elszáguld mellette a valóság és vele együtt a határidők is. Mindeközben viszont kreatívak és ötletesek, egész egyszerűen csak a megvalósításban nem képesek tartani az előzetes tervet, inkább a maguk módján és tempójában haladnak. Jó hír viszont, hogy a végeredmény általában felülmúlja az elvárásokat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: