Nos, úgy tűnik, ezek a csillagjegyek a legkevésbé hűségesek a párkapcsolatban. Mindez önmagában persze még nem jelenti, hogy teljesen megbízhatatlanok lennének. A horoszkóp szerint, ha igazi társra találnak, ők is képesek lehiggadni...

Nem könnyű egész életen át hűségesnek maradni, de persze nem is lehetetlen. Ugyanakkor az is igaz, hogy vannak csillagjegyek, akik hajlamosabbak a hűtlenségre, míg mások a megcsalás helyett inkább szakítanak a párjukkal, amikor valaki más dobogtatja meg a szívüket. S akadnak olyanok is, akik úgy gondolják, a kapcsolat boldogsága, sikere és persze sikertelensége is mindkét félen egyaránt múlik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma kötél idegekre lesz szüksége munkahelyén, kedves Bak. Nem biztos, hogy mindenben egyet értenek ma kollégáival és mivel nem kicsi a tét, igencsak komoly vita is kialakulhat nézeteltéréseikbõl. Készüljön fel hát arra, hogy nagy mérkõzés várhat önre, mely megterhelõ lesz akkor is, ha alul marad és akkor is, ha nem.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-03

A következő csillagjegyek néha meggondolatlanul döntenek, s élnek a pillanat adta csábítás lehetőségével… Persze, ez is egy általános horoszkóp, vagyis nem biztos, hogy mindenkire teljesen mértékben igaz, aki ezekben a jegyekben született… De azért nem árt az óvatosság.

Az Ikreknek kell a változatosság

Az Ikrek személyisége meglehetősen összetett. Amikor igazán szerelmes, nagyon kitartó tud lenni, de az is biztos, hogy unalmat, a monotonitást képtelen elviselni. Neki kell, hogy inspirálja őt a párja, de ő is mindent megtesz, hogy minél színesebbé varázsolja a párkapcsolatot. Az unalom az ellensége, de érdekes módon egyszerre ragaszkodik is a meglévő kapcsolatához. Viszont ilyenkor kívül keresheti az inspirációkat. Persze, ha igazán hozzáillő társra talál, kitartó és hűséges típus, ellenkező esetben viszont enged a csábításnak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: