Nos, úgy tűnik, ezek a csillagjegyek a legkevésbé hűségesek a párkapcsolatban. Mindez önmagában persze még nem jelenti, hogy teljesen megbízhatatlanok lennének. A horoszkóp szerint, ha igazi társra találnak, ők is képesek lehiggadni...

Nem könnyű egész életen át hűségesnek maradni, de persze nem is lehetetlen. Ugyanakkor az is igaz, hogy vannak csillagjegyek, akik hajlamosabbak a hűtlenségre, míg mások a megcsalás helyett inkább szakítanak a párjukkal, amikor valaki más dobogtatja meg a szívüket. S akadnak olyanok is, akik úgy gondolják, a kapcsolat boldogsága, sikere és persze sikertelensége is mindkét félen egyaránt múlik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-27

A következő csillagjegyek néha meggondolatlanul döntenek, s élnek a pillanat adta csábítás lehetőségével… Persze, ez is egy általános horoszkóp, vagyis nem biztos, hogy mindenkire teljesen mértékben igaz, aki ezekben a jegyekben született… De azért nem árt az óvatosság.

Az Ikreknek kell a változatosság

Az Ikrek személyisége meglehetősen összetett. Amikor igazán szerelmes, nagyon kitartó tud lenni, de az is biztos, hogy unalmat, a monotonitást képtelen elviselni. Neki kell, hogy inspirálja őt a párja, de ő is mindent megtesz, hogy minél színesebbé varázsolja a párkapcsolatot. Az unalom az ellensége, de érdekes módon egyszerre ragaszkodik is a meglévő kapcsolatához. Viszont ilyenkor kívül keresheti az inspirációkat. Persze, ha igazán hozzáillő társra talál, kitartó és hűséges típus, ellenkező esetben viszont enged a csábításnak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: