Nos, úgy tűnik, ezek a csillagjegyek a legkevésbé hűségesek a párkapcsolatban. Mindez önmagában persze még nem jelenti, hogy teljesen megbízhatatlanok lennének. A horoszkóp szerint, ha igazi társra találnak, ők is képesek lehiggadni...

Nem könnyű egész életen át hűségesnek maradni, de persze nem is lehetetlen. Ugyanakkor az is igaz, hogy vannak csillagjegyek, akik hajlamosabbak a hűtlenségre, míg mások a megcsalás helyett inkább szakítanak a párjukkal, amikor valaki más dobogtatja meg a szívüket. S akadnak olyanok is, akik úgy gondolják, a kapcsolat boldogsága, sikere és persze sikertelensége is mindkét félen egyaránt múlik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-19

A következő csillagjegyek néha meggondolatlanul döntenek, s élnek a pillanat adta csábítás lehetőségével… Persze, ez is egy általános horoszkóp, vagyis nem biztos, hogy mindenkire teljesen mértékben igaz, aki ezekben a jegyekben született… De azért nem árt az óvatosság.

Az Ikreknek kell a változatosság

Az Ikrek személyisége meglehetősen összetett. Amikor igazán szerelmes, nagyon kitartó tud lenni, de az is biztos, hogy unalmat, a monotonitást képtelen elviselni. Neki kell, hogy inspirálja őt a párja, de ő is mindent megtesz, hogy minél színesebbé varázsolja a párkapcsolatot. Az unalom az ellensége, de érdekes módon egyszerre ragaszkodik is a meglévő kapcsolatához. Viszont ilyenkor kívül keresheti az inspirációkat. Persze, ha igazán hozzáillő társra talál, kitartó és hűséges típus, ellenkező esetben viszont enged a csábításnak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: