A Halak boldogságra vágyik

A Halak érzékeny típus, aki nagyon vágyik az érzelmi támogatásra, biztonságra. Hajlamos ugyanakkor a saját idealisztikus világában élni, s a tökéletes szerelemről, párkapcsolatról ábrándozni. Nem feltétlenül hűtlen típus, de amikor egy szimpatikus idegen feltűnően kedves, előzékeny, figyelmes vele, ő is elveszítheti a fejét. Persze, ha párjától megkapja ugyanezt, nincs oka máshol keresni a boldogító érzéseket…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió megcsal, ha..

A Skorpió az egyik leghűségesebb csillagjegy egészen addig, amíg biztos a párjában. Ha eljut a megcsalásig, annak általában komoly oka van. Ilyenkor úgy érzi, hogy párja már nem szereti őt, vagy éppenséggel bosszúból hűtlen, mert a másik ugyanezt tette vele. A szexualitás, az érzékiség számára különösen fontos, a visszautasítást nagyon rosszul viseli. S ha nem kapja meg a párjától, amire vágyik, könnyen lehet, máshol keresi az érintéseket.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Miért vonzódnak hozzád a férfiak? – A horoszkópod elárulja

A Mérleg hűtlen, mert szerelmet keres

A Mérleg nem szereti az egyedüllétet, neki a párkapcsolat mindennél fontosabb. Ezért a kapcsolatából inkább csak akkor lép ki, amikor új társra talál. Az is igaz, hogy mindenkor nagyon sok energiát fektet a kapcsolatába, de hosszú időbe telhet, mire észre veszi, hogy az erőfeszítései nem sokat érnek. S mivel az egyensúlyra törekszik, ha nem kapja meg a párjától, amit szeretne, s amit ő is beletesz a kapcsolatba, másvalakinél keresi a boldogságot. Nem dönt könnye, de ha megteszi, nincs visszaút nála.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán nagyon büszke

Az Oroszlán szexuális étvágya átlag fölötti lehet. S épp ezért előfordulhat, hogy párja nem képes őt követni, ami előbb-utóbb a megcsaláshoz vezethet. Persze, ez nem jelenti, hogy képtelen lenne hűségben kitartani a párja mellett, de az is biztos, a másik embernek nagyon különlegesnek kell lennie. S bizony nem mindenki képes azt az önzetlen szeretetet, elfogadást megadni, amire az Oroszlán vágyik. Akinek sikerül elnyernie a szívét, odaadó és nagylelkű partnerre találhat benne. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: