A Halak boldogságra vágyik

A Halak érzékeny típus, aki nagyon vágyik az érzelmi támogatásra, biztonságra. Hajlamos ugyanakkor a saját idealisztikus világában élni, s a tökéletes szerelemről, párkapcsolatról ábrándozni. Nem feltétlenül hűtlen típus, de amikor egy szimpatikus idegen feltűnően kedves, előzékeny, figyelmes vele, ő is elveszítheti a fejét. Persze, ha párjától megkapja ugyanezt, nincs oka máshol keresni a boldogító érzéseket…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió megcsal, ha..

A Skorpió az egyik leghűségesebb csillagjegy egészen addig, amíg biztos a párjában. Ha eljut a megcsalásig, annak általában komoly oka van. Ilyenkor úgy érzi, hogy párja már nem szereti őt, vagy éppenséggel bosszúból hűtlen, mert a másik ugyanezt tette vele. A szexualitás, az érzékiség számára különösen fontos, a visszautasítást nagyon rosszul viseli. S ha nem kapja meg a párjától, amire vágyik, könnyen lehet, máshol keresi az érintéseket.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg hűtlen, mert szerelmet keres

A Mérleg nem szereti az egyedüllétet, neki a párkapcsolat mindennél fontosabb. Ezért a kapcsolatából inkább csak akkor lép ki, amikor új társra talál. Az is igaz, hogy mindenkor nagyon sok energiát fektet a kapcsolatába, de hosszú időbe telhet, mire észre veszi, hogy az erőfeszítései nem sokat érnek. S mivel az egyensúlyra törekszik, ha nem kapja meg a párjától, amit szeretne, s amit ő is beletesz a kapcsolatba, másvalakinél keresi a boldogságot. Nem dönt könnye, de ha megteszi, nincs visszaút nála.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán nagyon büszke

Az Oroszlán szexuális étvágya átlag fölötti lehet. S épp ezért előfordulhat, hogy párja nem képes őt követni, ami előbb-utóbb a megcsaláshoz vezethet. Persze, ez nem jelenti, hogy képtelen lenne hűségben kitartani a párja mellett, de az is biztos, a másik embernek nagyon különlegesnek kell lennie. S bizony nem mindenki képes azt az önzetlen szeretetet, elfogadást megadni, amire az Oroszlán vágyik. Akinek sikerül elnyernie a szívét, odaadó és nagylelkű partnerre találhat benne. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: