Ezek a csillagjegyek jobban teszik, ha meg sem próbálják együtt. Annyira különbözőek, annyira mások, hogy a kapcsolatuk eleve kudarca ítélt. Még akkor is kevés reményük nyílik a boldog jövőre, ha kezdetben lángol közöttük a szerelem. Te melyik csillagjegyben születtél? És a párod? Vajon hogy jöttök ki egymással?

A Rák és a Vízöntő jobban teszik, ha messze elkerülik egymást

A Rák és a Vízöntő kapcsolatát az intenzív érzelmek és a hűvös távolságtartás jellemezhetné a leginkább. Nagyon izgalmasnak találják a másikat eleinte, a szerelmi fellángolás mégis meglehetősen gyorsan kialszik. A Vízöntő túlzottan is ragaszkodónak és féltékenynek látja a párját, míg a Rák szerint szerelme csöppet sem támogatja érzelmileg. Nem téved, hiszen ha valaki, a Vízöntő biztosan nem képes arra az érzelmi melegségre, amire a Rák vágyik. Nem azért, mert nem tud szeretni, de az érzésekkel valóban meggyűlik a baja. Ő az önállóság, a szabadság szülötte. A Rák folyamatosan a támogatását keresi, és míg ő az otthon kényelmét élvezné, párja a társaságban érzi legjobban magát. A Vízöntő megfullad a kapcsolatban, a Rák pedig csalódott, mert nem kapja meg az áhított szerelmet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek valódi lélektársak

A Szűz és a Mérleg jobban teszik, ha barátok maradnak

A Szűz és a Mérleg csak elvétve, és meglehetősen ritka esetben viseli el egymást hosszabb, tartós kapcsolatban. Róluk azt sem lehet állítani, azért kerültek össze, mert az ellentétek vonzzák egymást. A vonzó és romantikus Mérleg meglágyítja a Szűz szívét, ezért a kapcsolat kezdetén egészen jól kijöhetnek egymással. Még a hálószobában is megértik a másikat. A világról ugyanakkor egészen eltérően gondolkodnak, míg a Szűz következetes, szigorú és nagyon alapos, addig a Mérleg jóval felületesebb, feledékeny és sokkal lazábban fogja fel az életet. Nagyon sokat vitatkoznak, civakodnak, amit a Mérleg alapból gyűlöl, ő inkább a diplomácia híve, szíve szerint messze kerülné a konfliktusokat. Mindketten vágynak a harmóniára, a mindennapokban mégsem képesek azt megvalósítani. Ők inkább tönkreteszik egymást, mintsem boldogan élnének együtt, míg meg nem halnak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Nagyon sok kitartásra lehet ma szüksége, kedves Mérleg, hogy kellõképpen helyt tudjon majd állni. Amennyiben nem hagyja el magát, akkor méltán kivívhatja környezete elismerését, ami igen jól fog esni, így megéri a fáradságot, annál is inkább, mivel meglehet, éppen most figyel fel majd valaki önre, aki késõbb még sokat tehet elõmeneteléért!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: