A Mérleg és a Skorpió párosa

Elképesztően szoros barátságot és párkapcsolatot köthet ez a két, egymástól merőben eltérő csillagjegy. A Mérleg fontos akar lenni, a Skorpió ostromolja őt. A Mérleg szabályokat hoz, a Skorpió pedig élvezi a kényelmet. Különleges, egészen vibráló párkapcsolatot alakíthatnak ki egymással. Rendkívül inspirálóan hatnak a másikra, olyan tulajdonságokat fedeznek fel magukban, amilyeneket korábban sosem tapasztalt egyikük sem.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak és a Rák párosa

horoszkóp szerint mindkét csillagjegy a víz elemhez tartozik. Mély érzésűek, érzékenyek, érzékiek, így remekül megértik egymást. A Rák és a Halak egymás mellett bátran kimutathatja érzéseit, a párkapcsolatban sosem tapasztalt boldogságot élnek meg. A kapcsolat szétszakíthatatlan. A Rák a tapogatózó és a földön járó, míg a Halak kreatív és intuitív. Senki sem érti meg a másikat olyan mélyen, mint ők ketten.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-03-13

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: