A Nyilas és a Kos párosa

Ha ők egymásra találnak, a kaland, a merészség elkerülhetetlen. Hasonlóak a vágyaik, imádnak utazni, tervezni, úgy érezhetik, őket a sors is egymásnak teremtette. A Kos és a Nyilas hasonlóan éreznek, hasonlóan gondolkodnak, hasonlóan intellektuálisak, így kapcsolatuk egészen elképesztő lehet. Mindketten vágynak a függetlenségre, az önállóságra, amit egymásnak is megadnak. Lenyűgözik egymást kivételes tehetségükkel. Nemcsak társra találnak a másikban, hanem a legjobb barátra is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek és a Vízöntő párosa

A két levegős csillagjegy kiegyensúlyozza egymás szélsőséges tulajdonságát. Kifejezetten jó hatást gyakorolnak a másikra. Az Ikrek határozatlanságát és félelmeit a Vízöntő eltökéltsége és tisztánlátása oldja fel. Céljaik megvalósításában is tökéletes partnerre találnak a másikban. Hihetetlenül jól egészítik ki egymást, ráadásul mindketten könnyedek, vidámak, szórakoztatóak, és megadják a szabadságot, a teret a párjuknak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek nagyon kedvesek, de épp ennyire veszélyesek is

A Szűz és a Bika párosa

A Szűz és a Bika kapcsolata az égben köttetett. Mindketten föld jegyűek, így könnyen megértik egymás vágyait. Nemcsak a magánéletben alkotnak tökéletes párost, az üzleti világban is tökéletes az összhang közöttük. A Bika rendkívül jó hatással van a Szűzre, hiszen magabiztosságával társa önbizalmát is erősíti. A Szűz pedig mindent megtesz a Bika kényelméért. Biztos, stabil hátteret nyújtanak egymásnak, amelyre mindketten olyannyira vágynak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: