Bika

A Bika szülötteit eleve nehéz igazán megbántani és még ha ez meg is történik, akkor sem feltétlenül adnak hangot a sértettségüknek, annál ugyanis sokkal büszkébbek. Legyen szó akár apróságokról, akár nagyobb horderejű dolgokról, viszonylag könnyen megbocsátanak. Legalábbis látszólag. Ugyanis valójában sosem felejtik el a sérelmet és nagyon ügyelnek arra is, hogy a másiknak ne legyen több alkalma újból megbántani őket. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak jegyben született emberek szívből gyűlölik a konfliktust, éppen ezért igyekeznek kerülni is. Általában már azelőtt megbocsátanak neked, hogy egyáltalán felmerülne benned a mentegetőzés gondolata. Mivel azonban hiperérzékenyek is, legbelül nagyon nehezen dolgozzák fel, ha megbántották őket. Sőt, van, hogy soha nem is képesek elengedni az őket ért sérelmet, annak okozóját pedig onnantól kezdve érzelmileg mindenképp távol tartják maguktól. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp - 2020. November 20-22-ig: Majd szombat estétől leszel csúcs formában...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: