Bak

A Bakok jellemzően makacs és kimért természetű emberek, épp ezért lehet meglepő, hogy milyen hamar képesek megbocsátani. Igazából azonban ez is sokkal inkább arról szól, hogy ilyenkor is maguknál tartják az irányítást és megőrzik a higgadtságukat. A memóriájuk viszont több mint kiváló, és nem csupán adatokat, de érzéseket is nagyon pontosan és hosszú ideig tárol. Ha egyszer megbántottál egy Bakot, nem fog veled haragot tartani, de abban is biztos lehetsz, hogy nem fogsz második esélyt sem kapni tőle. Ez utóbbi fogalom ugyanis számára gyakorlatilag ismeretlen. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai nap szinte a végletekig belemerülhet valamibe, esetleg valaminek az elsajátításába, vagy éppenséggel egy bizonyos dologról való adatgyûjtésbe és annak tanulmányozásába. Akárhogy is, ezzel nagy elõnyökre tehet szert esetleges vetélytársaival szemben. Tanuljon és mondjon igent minden új lehetõségre, ami további lépcsõfokokat jelenthet, hisz nagyrészt pontosan ezen elhivatottságának, s a belõle fakadó tájékozottságának köszönhette mindig is rendkívüli eredményességét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák 

A Rákok rendkívül érzelmes emberek és ezt látványosan ki is mutatják. Nincs ez másként olyan esetekben sem, amikor megbántják őket. Ha egy Rák szülött haragszik rád, nem fogja eltitkolni, sőt, úgy fogja kifejezésre juttatni, hogy egészen biztosan észrevedd és lehetőleg neked is fájjon. Nem kevésbé lesz egyértelmű az is, ha megbocsát neked, ezt követően pedig úgy tűnhet, visszatért minden a rendes kerékvágásba. A csillagjegy szülöttei azonban rendkívül nehezen viselik, ha összezavarják az érzéseiket és aki ezt egyszer megtette velük, azzal szemben egyszer és mindenkorra bizalmatlanok maradnak.  

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai nap estéjén néhány érdekes álma lehet, melyek mind szimbolikusan, mind pedig ténylegesen, meglehetõsen zavarosak, esetleg felkavaróak lehetnek. Próbálja meg mielõbb feljegyezni szimbolikájukat, s megtalálni bennük a logikát, ugyanis ezen álmok most komoly, jövõbeli eseményekre figyelmeztethetnek, hisz az álmok, s így ezek is, alapvetõen mindig olyan dolgokon alapulnak, melyek az ember tudatalattijában már régóta munkálkodnak, így nem szabad mindig fél várról venni õket.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: