Bika

A Bika szülötteit eleve nehéz igazán megbántani és még ha ez meg is történik, akkor sem feltétlenül adnak hangot a sértettségüknek, annál ugyanis sokkal büszkébbek. Legyen szó akár apróságokról, akár nagyobb horderejű dolgokról, viszonylag könnyen megbocsátanak. Legalábbis látszólag. Ugyanis valójában sosem felejtik el a sérelmet és nagyon ügyelnek arra is, hogy a másiknak ne legyen több alkalma újból megbántani őket. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak jegyben született emberek szívből gyűlölik a konfliktust, éppen ezért igyekeznek kerülni is. Általában már azelőtt megbocsátanak neked, hogy egyáltalán felmerülne benned a mentegetőzés gondolata. Mivel azonban hiperérzékenyek is, legbelül nagyon nehezen dolgozzák fel, ha megbántották őket. Sőt, van, hogy soha nem is képesek elengedni az őket ért sérelmet, annak okozóját pedig onnantól kezdve érzelmileg mindenképp távol tartják maguktól. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: