Skorpió: érzelmi erő, mélység, megbízhatóság

A víz elemi jegyek közé tartozó Skorpió, ha egyszer eldönt valamit, attól nem tágít többé. Amikor szívét, lelkét a párjának adja, kitartása, hűsége megkérdőjelezhetetlen. Ő csak akkor mondja ki, hogy “Szeretlek”, ha ezt valóban így is gondolja, és éppen ezért is annyira hiteles. Soha nem tesz meggondolatlan kijelentést. Érzelmes és rendkívül szenvedélyes típus. Addig érzi magát igazán jól a párkapcsolatában, de a munkájában, a hivatásában is, amíg szenvedéllyel, őszinte lelkesedéssel képes tenni azért. Persze a többi fix jegyhez hasonlóan ő is a végletekig ragaszkodik az elképzeléseihez.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ma könnyen azt tapasztalhatja a Skorpió, hogy míg õ remekül halad, addig a környezetében tevékenykedõ munkatársai, szerettei kissé le vannak önhöz képest maradva a rájuk bízott feladatokkal. Gondolt már arra, hogy ez miért lehet? Nos, a válasz egyszerû, mert talán kicsit túl sokat vár el tõlük, teljesítményüket a magáéhoz méri, megfeledkezve arról, hogy általában szenvedélye, kitartása és lelkesedése révén, ön szinte mindig túlvállalja magát, s túl is teljesít, ezzel pedig nem biztos, hogy mindenki ugyanígy van! Várjon el kevesebbet, s kevésbé éri majd csalódás!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Vízöntő: zseniálisan ötletes

A levegő elemi jegyek közé sorolható Vízöntő egészen egyedi ötleteiről, elképzeléseiről híres. Talán néha kiszámíthatatlan, érthetetlen a viselkedése, de még ettől sem válik kevésbé értékes jeggyé. Zseniális feltaláló, aki nem fél szembe menni a dogmákkal, az idejét múlt elképzelésekkel, szokásokkal. Valódi újító, frissességet, újdonságot teremt a világban. Intelligens, intellektuális típus, gondolkodásában rendkívül hiteles, mert amiben és akiben igazán hisz, ahhoz nagyon erősen ragaszkodik, a mellett a végletekig kitart.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ma különösen káros lehet azon rossz szokása, hogy néha, puszta meggyõzõdésbéli szenvedélyétõl hajtva, nem hajlandó érdemben meghallgatni másokat, vagy éppen figyelmen kívül hagyja véleményüket. Ne tegye! Próbáljon meg most ezúttal minél többet hallgatni, figyelni másokat és tanulni tõlük, akkor most sok új gondolattal és látásmóddal gazdagodhat, melyek késõbb nagyon is jól jöhetnek még. Használja ki eme fogékony idõszakát! Saját, amúgy most is érdemi, véleményét ráér majd kifejteni egy másik alkalommal is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezeknek a csillagjegyeknek csodás lehetőségeket hoz az Ikrek hava

Ezeknek a csillagjegyeknek csodás lehetőségeket hoz az Ikrek hava

Május 21-én a Nap az Ikrek jegyébe lépett. Az elkövetkező egy hónapban ezeknek a csillagjegyeknek okuk sem lehet a panaszra, az Ikrek hava ugyanis bámulatos lehetőségeket kínál nekik. Most valóban csupa jó lehetőségre számíthatnak. Te is köztük vagy? A ho

Cikkajánló Tovább olvasom

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!