Skorpió: érzelmi erő, mélység, megbízhatóság

A víz elemi jegyek közé tartozó Skorpió, ha egyszer eldönt valamit, attól nem tágít többé. Amikor szívét, lelkét a párjának adja, kitartása, hűsége megkérdőjelezhetetlen. Ő csak akkor mondja ki, hogy “Szeretlek”, ha ezt valóban így is gondolja, és éppen ezért is annyira hiteles. Soha nem tesz meggondolatlan kijelentést. Érzelmes és rendkívül szenvedélyes típus. Addig érzi magát igazán jól a párkapcsolatában, de a munkájában, a hivatásában is, amíg szenvedéllyel, őszinte lelkesedéssel képes tenni azért. Persze a többi fix jegyhez hasonlóan ő is a végletekig ragaszkodik az elképzeléseihez.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő: zseniálisan ötletes

A levegő elemi jegyek közé sorolható Vízöntő egészen egyedi ötleteiről, elképzeléseiről híres. Talán néha kiszámíthatatlan, érthetetlen a viselkedése, de még ettől sem válik kevésbé értékes jeggyé. Zseniális feltaláló, aki nem fél szembe menni a dogmákkal, az idejét múlt elképzelésekkel, szokásokkal. Valódi újító, frissességet, újdonságot teremt a világban. Intelligens, intellektuális típus, gondolkodásában rendkívül hiteles, mert amiben és akiben igazán hisz, ahhoz nagyon erősen ragaszkodik, a mellett a végletekig kitart.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem árt, ha odafigyel egészségére, kedves Vízöntõ, mert lehet, hogy egy nagyobb betegség ütheti fel fejét önben, ha nem elég óvatos. Lehet, hogy az idõjárás szeszélyessége, esetleg egy étel az, ami hosszabb távú kellemetlenségeket okozhat életében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-01-22

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: