Skorpió: érzelmi erő, mélység, megbízhatóság

A víz elemi jegyek közé tartozó Skorpió, ha egyszer eldönt valamit, attól nem tágít többé. Amikor szívét, lelkét a párjának adja, kitartása, hűsége megkérdőjelezhetetlen. Ő csak akkor mondja ki, hogy “Szeretlek”, ha ezt valóban így is gondolja, és éppen ezért is annyira hiteles. Soha nem tesz meggondolatlan kijelentést. Érzelmes és rendkívül szenvedélyes típus. Addig érzi magát igazán jól a párkapcsolatában, de a munkájában, a hivatásában is, amíg szenvedéllyel, őszinte lelkesedéssel képes tenni azért. Persze a többi fix jegyhez hasonlóan ő is a végletekig ragaszkodik az elképzeléseihez.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-27)

A mai nap igyekezzen minél több idõt a természetben, de legalábbis, olyan környezetben tölteni, melyben valóban jól érzi magát, nem pedig csak muszájból kényszerül ott lenni. Törõdjön többet mentális és testi egészségével is, például egy szerettével a szabadban eltöltött, kellemes és egyben egészséges vacsora ideális választás lehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Vízöntő: zseniálisan ötletes

A levegő elemi jegyek közé sorolható Vízöntő egészen egyedi ötleteiről, elképzeléseiről híres. Talán néha kiszámíthatatlan, érthetetlen a viselkedése, de még ettől sem válik kevésbé értékes jeggyé. Zseniális feltaláló, aki nem fél szembe menni a dogmákkal, az idejét múlt elképzelésekkel, szokásokkal. Valódi újító, frissességet, újdonságot teremt a világban. Intelligens, intellektuális típus, gondolkodásában rendkívül hiteles, mert amiben és akiben igazán hisz, ahhoz nagyon erősen ragaszkodik, a mellett a végletekig kitart.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-27)

Újra a pályán érezheti magát, kedves Vízöntõ, s meglehet, hogy nem azonnal, de hamar fel tudja venni a lehetõségek fonalát. Legyen türelmes, mert lehet, hogy nem azonnal fog kopogtatni ajtaján a szerencse. Addig is keresse a lehetõségeket, találja meg az alkalmakat, ahol kamatoztathatja eddig megszerzett tapasztalatait. A következõ idõszakban érezni fogja tetteinek elõremozdító hatását.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ennek a 8 csillagjegynek a november óriási meglepetéseket fog tartogatni!

Ennek a 8 csillagjegynek a november óriási meglepetéseket fog tartogatni!

Minden új hónap, új reményekkel tölt el. Most megtudhatod, hogy mit tartogat számodra a novemberi hónap! Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, biztosan nem telik el események nélkül számodra a november!

Cikkajánló Tovább olvasom

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!