Ezek a csillagjegyek nagyon kedvesek, nagyon szerethetők, nagyon barátságosak. Mégis lehet egy másik oldaluk is, ami már inkább veszélyes. Éppen ezért nem árt velük az óvatosság. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Az Ikrek cukin manipulál

Az Ikrek a szavak embere, ezért nála nem tudni, mikor mond igazat, és mikor beszél mellé. Bármit is mond, azt érdemes kettővel vagy még inkább hárommal osztani. Nem szándékosan vezet félre, meggyőződése szerint valóban azt mondja, amit abban a pillanatban gondol. A gond az, hogy meglehetősen gyorsan változik a véleménye és a meggyőződése.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2020-08-01

A Rák az érzelmekre hat

A Rák a másik érzelmeit célozza meg, hiszen ő maga is nagyon érzelmes típus. És persze pontosan tudja, milyen kifejezésekkel és milyen érzelmi színezettel érhet el kellő hatást. Nagyon szereti, amikor minden a saját elvárásai szerint történik, ezrét valójában nincs olyan cél, amit ne érne el. Bámulatosan ért ő is a szavakhoz, nem mellesleg a könnyekhez. Szóval, amennyire szerethető csillagjegy, legalább annyira ért a manipulációhoz is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: