Néhány csillagjegyet nagyon könnyű megfejteni, mert nyitottak és őszinték. Mások is őszinték, de nem az első pillanatban. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor bárkin könnyedén átlátnak, sőt, valósággal olvasnak a többiekben. A horoszkóp most az ő titkaikat fedi fel.

Gondolkodtál már rajta, mégis hogyan lehet az, hogy néhány ember szinte belelát és olvas a többiekben? Másoknak ez csöppet sem egyszerű, és egyáltalán nem képesek kitalálni a környezetük következő lépését, gondolatát. Nos, a horoszkóp szerint ezeknek a csillagjegyeknek mindez nagyon könnyen megy. Született médiumok is lehetnek, de legalábbis rendkívül jól olvassák a többiek mozdulatait, a testbeszédet. Vajon mi a titkuk? Íme minden fontos részlet.

Hétvégi horoszkóp - 2020. Július 31 - Augusztus 2. - Kicsit gyászos lehet a hangulatod, ha arra koncentrálsz, ami...

 

Skorpió

A Skorpió teljesen kiszámíthatatlan, és gyakran követhetetlen is. Nem véletlenül tartják őt a legtitokzatosabb csillagjegynek. Úgy tűnhet, mintha egészen máshol járna a tekintete, a gondolata, közben meg a legapróbb részlet fölött sem sikkad el a figyelme. Miközben a gondolatait egyáltalán nem könnyű kitalálni, ő szinte pontosan tudja, miben mesterkednek, vagy mit gondolnak a többiek. Bámulatosan könnyen átlát mindenkin, előtte semmi sem maradhat titokban.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Szűz

A Szűzről sokan nem is feltételezik, mennyire szereti a humort, a vidámságot. Szívesen űz tréfát a többiekből, és nem sértődik meg mások viccein. Előtte sem maradhat titokban egyetlen részlet sem, de az apró mozaikdarabkákból is könnyedén összerakja fejben a teljes képet. S ugyan megoszt magáról némi információt, s mindig úgy teszi, hogy a többiek azt érezzék, mindent elmondott, pedig a valóság közel sem ez. Miközben olvas a többiekben, róla valójában alig tudni valamit. Nagyon kevés embernek mutatja meg az igazi arcát.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp - Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: