Bak

A Bak nagyon mélyen retteg, hogy hibázni fog. A kudarcot képtelen lenne feldolgozni, s ezért inkább csak óvatosan adagolja az információkat magától. De épp ettől tűnik annyira misztikusnak, titokzatosnak. Ő sosem fogja megengedni, hogy a többiek előre tudhassák a következő lépését, ellenben ő mindenkinél eléri, hogy kiszámíthatóak legyenek. S miközben sokan azonnal bizalmat szavaznak neki, ő ritkán teszi meg ugyanezt. Nagyon könnyen megnyílnak előtte a többiek, s innentől könnyű dolga van, hogy olvasson a lelkükben…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Hétfői Horoszkóp 2024-04-29

Vízöntő

A Vízöntő általában nem az a cserfes, beszédes típus. De kétségtelenül az egyik legfigyelmesebb, aki elképesztő tehetséggel olvassa a testbeszédet. A legapróbb rezdülést is észreveszi, így a másiknak meg sem kell szólalni ahhoz, hogy pontosan tudja, mit gondol, hogyan érez az adott pillanatban. Még sejtelmesebb a viselkedése, amikor úgy érzi, a jövőbeni események számára fájdalmasan végződhetnek. Már pedig a megérzései, az intuíciója sosem hagyja őt cserben. Nem véletlen, hiszen ő is médiumnak született.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: