Ikrek

Az Ikrek mindig csak „éppen hogy” feledkeznek el a dolgokról. Ott van a nyelvük hegyén a keresett információ, és az időpontok is eszükbe jutnak, úgy fél órával azután, hogy lekésték azokat. A jegy szülötteit mindez rendkívüli módon frusztrálja, ebből adódóan sokat stresszelnek is azon, hogy csak azért is mindent a fejükben tartsanak, ám az ilyesfajta erőlködés gyakran éppen ellenkezőleg sül el. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők elképesztően kreatívak, a fejük mindig tele van ötletekkel, emléketekkel, szokatlan tervekkel, mindeközben azonban nincs kapacitásuk arra, hogy olyan hétköznapi dolgokat is megjegyezzenek, mint például a nevek, vagy hogy mikor kell befizetni a számlákat. Az ilyen információkat egész egyszerűen túlságosan prózainak és unalmasnak találják ahhoz, hogy a memóriájukat ezekre pazarolják. És még ha másoknak kellemetlenséget okoznak is a feledékenységükkel, akkor sem jellemző, hogy ezért elnézést kérnének.  

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: