A legritkább csillagjegyek

A statisztikák szerint januárban születik a legkevesebb ember, a február pedig az év legrövidebb hónapja. Ezek okán a január 20. és február 18. közé eső Vízöntő a legritkább csillagjegy mind közül. Ettől persze még számos híresség is született ebben a jegyben, így például  Wolfgang Amadeus Mozart, Galileo Galilei, Paul Newman, Neil Diamond, Shakira, Laura Dern vagy épp Christian Bale.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A második legritkább csillagjegy a március 21. és április 19. közötti Kos, eszerint tehát a nyár közepe sem különösebben kedvez a fogantatásoknak. A harmadik legritkább jegy a Nyilas. A november 22. és december 21. közötti időszakra esik ráadásul az a hét is, amikor a legeslegkevesebb embernek van születésnapja: november 22-től 28-ig.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: