És a leggyakoribbak…

Talán a Valentin-napon fogant babák miatt, talán egyéb okból, de jelenleg a leggyakoribb csillagjegy a Skorpió, vagyis a legtöbb születésnapot az október 23. és november 21. közötti időszakban ünneplik. Közéjük tartozik Julia Roberts, Whoopi Goldberg, Ryan Reynolds, Katy Perry, Matthew McConaughey és Bill Gates is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpiók után a Szűz szülöttei következnek, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen az év végi ünnepek környékén fogant gyerekek többsége az augusztus 23. és szeptember 22. közötti hetekben jönnek világra. Sokan születnek ugyanakkor május 21. és június 20 között is, éppen ezért a harmadik leggyakoribb csillagjegy az Ikrek. A nyári időszakban egyébként is magas a születések száma, így a Rákok és az Oroszlánok sincsenek kevesen.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-11 - Ne hagyja, hogy a munkától, vagy más ügyek folytán az önben felhalmozódott...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: