A születési dátumunk sok mindenben meghatározhatja a személyiségünket és a ránk jellemző tulajdonságokat – legalábbis sokan vagyunk, akik a horoszkópokat bújva reméljük, hogy minél több mindent megtudhatunk ezáltal önmagunkról. Csakhogy könnyen előfordulhat: a pozitív dolgok mellett negatív tulajdonságokkal is találkozunk a saját magunk jellemzése közben. Hiszen senki sem tökéletes. Akár tetszik, akár nem, bizony mindannyiunknak lehetnek olyan tulajdonságai, amik esetleg nem tetszenek másoknak. Mutatjuk: ezek a tulajdonságaink bosszanthatják a legjobban a környezetünket a horoszkópunk szerint.

Kos

Nagyon erős akaratúak a Kosok. Emellett energikusak, versenyszelleműek, impulzívak. Mindez könnyen úgy tűnhet mások számára, hogy arrogánsak, főnökösködőek – mert sokszor nem veszik figyelembe, hogy a környezetükben élők lehet, nem olyan gyorsak és akaratosak, mint ők.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma ne is törõdjön mással, ha teheti, csakis testi és lelki egészsége megõrzésével, vagy éppen önmaga kényeztetésével, kedves Kos, ami már igencsak idõszerû lehet. A jó teljesítmény alapköve, hogy az ember jól érezze magát a bõrében, s talán mostanában éppen ezzel elehet baj. Orvosolja!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Három csillagjegy, akikre gyökeres sorsfordulat vár 2020-ban! Te köztük vagy?

Tipp: Mielőtt cselekszenek, hagyjanak egy kis szünetet másoknak, hogy felkészüljenek.

Bika

Makacsok és túl kényelmesek. Vagyis a változás szinte fájdalmat okozhat a számukra. Hajlamosak a halogatásra. Nem meglepő, ha ez a tétova lassúság egyeseket felbosszant. Gondoljunk csak egy Kosra ebben a helyzetben!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tipp: Próbáljanak meg egy kicsit aktívabbak lenni, másokkal együttérezve cselekedni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei meglehetősen szkeptikusak, és olykor igen kegyetlenek is képesek lenni a kommunikációjukban. A szókimondó, kekeckedő stílus pedig igen bosszantó lehet mások számára.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Havi horoszkóp - 2021. Május

Tipp: Próbáljanak többet relaxálni, meditálni, hogy a saját stresszüket ne vigyék át másokra.

Rák

A jegy szülöttei jellemzően túl érzékenyek és nagyon hangulatemberek – ami minden bizonnyal az előzőből is következik. Ezt pedig hajlamosak érzelmi manipulációra is felhasználni, az áldozat képében tetszelegni, ami mások számára igencsak frusztráló és kellemetlen lehet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tipp: Ne védekezzenek állandóan, fogadják el a hibáikat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: