Bika

A Bika jegyűeknek nem okoz gondot sem a pártalálás, sem az elköteleződés. Viszont az az igazság, hogy nagyon ragaszkodnak a már kialakult szokásaikhoz, ezért nehéz számukra az összeköltözés. Nem igazán tudnak alkalmazkodni és nagyon makaccsá tudnak válni, ha úgy érzik, a másik meg akarja változtatni őket. Arról nem beszélve, hogy bár a hagyományos dolgokban hisznek, egy klasszikus kapcsolatban hamar elunják magukat. Tudod, néha olyanok, mintha semmi nem lenne jó nekik!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bakok között rengeteg a munkamániás, ami ugye azt jelenti, nem sokat vannak otthon. Ha pedig mégis, akkor tuti, nagyon feszültek a napi stressztől, semmire nem vágynak csak egy kis nyugalomra. Emiatt, ha a párod is ebben a csillagjegyben született, előfordulhat, hogy morogni kezd, ha este mondjuk bedobod, menjetek el moziba vagy vacsizni valahova. Ez azért elég lehangoló, ugye?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntőkkel azért nehéz, mert függetlenségmániások. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy szinte képtelenek elköteleződni. Gyűlölik a szabályokat és rendszereket, ez pedig nem valami jó akkor, ha együtt akarsz élni valakivel. Hiszen ahhoz, hogy ez jól működjön, rengeteg kompromisszumra van szükség. Neki hiába mondod majd, hogy a szennyesbe dobja a zokniját, tuti, hogy az ágy mellé hajítja. Csak azért, hogy megmutassa, neki senki nem parancsol. Még te sem!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: