Ikrek

Az Ikrek jegy szülötteinek hatalmas a szabadságvágya, emiatt csak akkor hajlandók elköteleződni és összeköltözni valakivel, ha tényleg nagyon szeretik az illetőt. Ám még ez sem garancia arra, hogy könnyű lesz velük… Nagyon függetlenek és igénylik, hogy úgy rendezhessék be az otthonukat, ahogy az nekik tetszik. Emiatt nem igazán kedvelik, amikor a szerelmük a tudtuk és megkérdezésük nélkül önállósítja magát. Szóval, ha a pasid Ikrek, akkor ne vegyél, se meglepi függönyöket, se új ágyneműt, és pláne ne tologasd át a bútorokat, amíg dolgozik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Ikrek, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók nagyon odaadóak és szenvedélyesek, de csak addig, amíg nemet nem mondasz nekik valamire. Ezt ugyanis nem bírják. Ilyenkor azzal fognak támadni, amiről tudják, hogy a legnagyobb fájdalmat okozzák vele. Ha együtt éltek, még rosszabb a helyzet, hiszen nem tudsz előle elmenekülni. Ő az, aki az egész lakáson keresztül megy utánad és mondja a magáét, még akkor is, amikor te már nagyon kiborultál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 20. – Égi jelet kapsz, erre figyelj nagyon a mai nap!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: