Ezeknek a csillagjegyek hihetetlenül jól áll a szarkasztikus humor. Nemcsak ők tesznek meghökkentő, mégis nagyon vicces és frappáns megjegyzéseket, de kifejezetten értékelik, amikor a többiek őket illetik hasonlókkal. Tény és való, furcsa és szokatlan lehet sokak számára a humoruk, viszont kétségtelenül intelligens, ellenállhatatlan és szuper sz.xi. Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

1. Ikrek

Az Ikrekről nem állítható, hogy sohasem ítélkezne. Sőt, kifejezetten hajlamos másokra lesújtó megjegyzést tenni. Kedves, vicces és nagyon szerethető stílusának köszönhetően ezek mégsem sértőek. Tőle csöppet sem állnak távol a szarkasztikus viccek. Sőt, bámulatosan vonzóvá teszik mások szemében. Időnként persze előfordul, hogy nem, vagy félreértik a vicceit, és ez az, ami nagyon elkeserítheti.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-08-30

2. Szűz

A Szűz meggondolt, alapos, nagyon önkritikus, nem mellesleg intelligens csillagjegy. Így az sem véletlen, hogy ő a legtöbbször saját magát figurázza ki, és sokakkal ellentétben még a legsiralmasabbnak tűnő helyzetekben is képes magán nevetni. Szarkazmusát nagyon okosan használja, sosem bántja meg például mások érzéseit, sosem tenne bántó megjegyzéseket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Skorpió

A Skorpió hajlamos lehet a bántó megjegyzésekre. Az ő szarkasztikus humora ugyanis átcsaphat bántó megjegyzésekbe, az ő nyelvét jócskán felvágták. Őszinte, egyenes, sosem kertel, kimondja, ami a szívét nyomja. Aktuális hangulatától függően humorral fűszerezve, vagy csipkelődős, esetleg gúnyos megjegyzések formájában. Az biztos, hogy vicceivel egy másik Skorpiót biztosan lenyűgöz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: