4. Nyilas

A Nyilas szarkasztikus humora ugyan nem nevezhető a legkifinomultabbnak, de a poénok kétségtelenül mindenkor ülnek. Az ő célja kifejezetten a szórakoztatás, hogy mosolyra, nevetésre késztesse a többieket. Vidám, optimista, nyílt szívű és nagyon szerethető, ezért az ő megjegyzései sem tűnnek sosem sértőnek. Elgondolkodtatónak annál inkább. Néha az érzései elől is a szarkazmusba menekül.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma szembe jöhet egy nagy lehetõség, melynek kihasználásán ugyanakkor eleinte habozhat. Ha van is oka a bátortalanságra, akkor se mutassa ezt ki mindjárt, s hárítsa a kínáltakat, inkább hallgassa teljesen végig, mit is akarnak kihozni belõle, hátha mégis arra jut, van benne valami, s vállal némi kockázatot!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. Vízöntő

A Vízöntő humora nem feltétlenül a legszarkasztikusabb, viszont ő maga nagyon szórakoztatónak, egyedinek és elmésnek találja ezt a stílust. A szarkazmust ugyanis az intelligencia egyik fokmérőjének tartja, nála pedig mindez különösen fontos értéket képviseli. Ő csöppet sem bánja, amikor a párjától vagy barátaitól kap szarkasztikus megjegyzéseket.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Akármennyire is tûnjön jónak egy ajánlat, ne ugorjon rá azonnal, kedves Vízöntõ, mert most könnyen elkerülheti figyelmét néhány körülmény, melyek döntõen befolyásolhatják az üzlet végkimenetelét, ráadásul, nem feltétlenül az ön javára. Ettõl persze még lehet, hogy csak rémeket lát, mindenesetre, nem árt az óvatosság, s, ha komoly a szándék, nem jelenthet problémát egy kis gondolkodási idõ!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Erről szól majd a nyarad a csillagjegyed szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: