Ezeknek a csillagjegyek hihetetlenül jól áll a szarkasztikus humor. Nemcsak ők tesznek meghökkentő, mégis nagyon vicces és frappáns megjegyzéseket, de kifejezetten értékelik, amikor a többiek őket illetik hasonlókkal. Tény és való, furcsa és szokatlan lehet sokak számára a humoruk, viszont kétségtelenül intelligens, ellenállhatatlan és szuper sz.xi. Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

1. Ikrek

Az Ikrekről nem állítható, hogy sohasem ítélkezne. Sőt, kifejezetten hajlamos másokra lesújtó megjegyzést tenni. Kedves, vicces és nagyon szerethető stílusának köszönhetően ezek mégsem sértőek. Tőle csöppet sem állnak távol a szarkasztikus viccek. Sőt, bámulatosan vonzóvá teszik mások szemében. Időnként persze előfordul, hogy nem, vagy félreértik a vicceit, és ez az, ami nagyon elkeserítheti.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Íme 5 ok, amiért az Ikrek jegyűek a legkülönlegesebbek!

2. Szűz

A Szűz meggondolt, alapos, nagyon önkritikus, nem mellesleg intelligens csillagjegy. Így az sem véletlen, hogy ő a legtöbbször saját magát figurázza ki, és sokakkal ellentétben még a legsiralmasabbnak tűnő helyzetekben is képes magán nevetni. Szarkazmusát nagyon okosan használja, sosem bántja meg például mások érzéseit, sosem tenne bántó megjegyzéseket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

A mai nap folyamán igen fontos dolgokkal foglalatoskodhat, melyek gyors észjárását és jó szervezõképességét is egyaránt igénylik. Amennyiben sikerül lendületét egészen a nap végéig megtartania, úgy minden bizonnyal, kiemelkedõ teljesítményt nyújthat, csupán arra figyeljen, kedves Szûz, hogy fáradsága kellõképpen honorálva is legyen a késõbbiek során!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Skorpió

A Skorpió hajlamos lehet a bántó megjegyzésekre. Az ő szarkasztikus humora ugyanis átcsaphat bántó megjegyzésekbe, az ő nyelvét jócskán felvágták. Őszinte, egyenes, sosem kertel, kimondja, ami a szívét nyomja. Aktuális hangulatától függően humorral fűszerezve, vagy csipkelődős, esetleg gúnyos megjegyzések formájában. Az biztos, hogy vicceivel egy másik Skorpiót biztosan lenyűgöz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Néhány új feladattal bõvülhet munkaköri repertoárja, melyek elsõre igen nagy koncentrációt, s rengeteg energiát igényelhetnek öntõl, ugyanakkor, igencsak termékenynek és izgalmasnak ígérkeznek, így meg is felelve minden kritériumnak, amitõl ön, kedves Skorpió, lázba jön és legyõzhetetlenné válik. Élvezze az új kihívásokat, s csapjon le a bennük rejlõ lehetõségekre!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: