A kényelem olyasmi, ami mindannyiunk életét megkönnyíti és kevés olyan ember akad, akinek egyáltalán ne számítana. A most következő négy csillagjegy szülöttei esetében viszont a fontossági sorrend élmezőnyében áll.

Mérleg

A Mérleg szülöttei számára a külső-belső harmónia gyakorlatilag létszükséglet, ehhez pedig elengedhetetlenül fontos számukra a kényelem is. Imádják kifinomult és lehetőleg értékes dolgokat, melyek azonban nem csupán az esztétikai igényeiket, de a komfortérzetüket is szolgálják. Legyen szó akár öltözködésről, akár lakberendezésről, a jegy szülöttei zseniális érzékkel képesek kiválasztani azokat a holmikat, melyek irigylést érdemlően mutatósak, mindemellett pedig kényelmesek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap igen kiegyensúlyozottan telhet, kedves Mérleg, amikor is, lesz elég ideje azzal foglalkozni, amivel csak szeretne, ugyanakkor, kissé elkényelmesedve, hajlamosabb lehet szüntet is tartani, így nem biztos, hogy a mai lesz élete legtermékenyebb napja! Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz ez másokkal is gyakran megesik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A gyakorlatias gondolkodású és perfekcionista Szüzek esetében a kényelem egyenlő a praktikummal, a funkcionalitással és a felesleges elemek mellőzésével. Akkor érzik jól magukat, ha mindaz, ami körülveszi őket, lehetőleg valamilyen gyakorlati célt szolgál, mégpedig kifogástalanul. A legfeljebb a szem számára kellemes, de minden egyéb tekinteteben hasznontalan tárgyak halmozása a legkevésbé sem stílusuk, sőt, gyakran kifejezetten zavarónak is találják ezeket. Még dekorációkból is csak ilyasmiket tűrnek meg maguk körül, amikkel valamit kezdeni is lehet.   

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Meglehetõsen nagy zûrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Szûz, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: