Oroszlán és Vízöntő

Tipikus példái annak, hogy az ellentétek vonzzák, majd kiegyensúlyozzák egymást. Szerencsére nem akkora köztük az ellentét, hogy ebből konfliktusuk adódjon. Mivel mindketten nagyon empatikusak, ritkán veszekednek, de csak apróságokon kapnak össze.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg és Ikrek

Olyan azonnali lelki kapcsolat van köztük, ami gyorsan átvált vonzalomba és szerelembe. Mivel mentálisan ugyanazon a hullámhosszon vannak, könnyen megértik egymást. A Mérleg szenvedélye és az Ikrek kíváncsisága frissíti fel mindig a szerelmüket.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál hitelesebbek

Skorpió és Bika

Hiába ellenkező jegyek, együtt tökéletes harmóniát alkotnak. A Bikát nagyon érdekli, hogy a titokzatos Skorpió milyen a felszín alatt, cserébe érzelmi biztonságot nyújt neki. A Skorpió pedig szenvedélyével tartja életben a tüzet, így a rossz időszakok sem tartanak sokáig.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja elõmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak és Bak

Bár „papíron” nem illenének össze, a valóságban viszonylag békés párosról van szó. A Bak földhözragadtsága segít reálisan gondolkodni az álmodozó Halaknak, aki ezzel szemben azt érezteti a párjával, hogy nem kell túl komolyan venni a berögzült nézeteket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: