Érintésed mindent elárul az érzéseidről? Esetleg a párod fejezi ki öleléssel a szeretetét? Ezek a csillagjegyek nem igazán a szavak emberei, tőlük talán hiába is várnád, hogy szavakkal mondják el, mennyire szeretnek téged. Az ő szeretetnyelvük a gyengéd, érzéki érintés. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

1. A Bika

A Bika a legérzékibb csillagjegy, így nem meglepő, hogy a párkapcsolatban számára a legfontosabb az érintés. Valójában mindegy, hogy kézfogásról, ölelésről vagy akár testmasszázsról van szó, ő minden elképzelhető fizikai érintést bevet. Szeretetnyelve tehát az érintés, de természetesen ő is épp ennyire vágyik erre a fizikai kapcsolatra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az, amiben a legkreatívabbak a csillagjegyek

2. A Skorpió

A Skorpió hatalmas szexuális energiákkal rendelkezik, ezért az érintés a párkapcsolatában nála is az első helyen szerepel. Mindent érintéssel jelez, de legalábbis heves gesztikulációval kommunikál. Nagyon mély érzésű csillagjegy, de szavakkal szinte képtelen megfogalmazni az érzéseit. A teste, az érintése annál beszédesebb…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: