Érintésed mindent elárul az érzéseidről? Esetleg a párod fejezi ki öleléssel a szeretetét? Ezek a csillagjegyek nem igazán a szavak emberei, tőlük talán hiába is várnád, hogy szavakkal mondják el, mennyire szeretnek téged. Az ő szeretetnyelvük a gyengéd, érzéki érintés. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

1. A Bika

A Bika a legérzékibb csillagjegy, így nem meglepő, hogy a párkapcsolatban számára a legfontosabb az érintés. Valójában mindegy, hogy kézfogásról, ölelésről vagy akár testmasszázsról van szó, ő minden elképzelhető fizikai érintést bevet. Szeretetnyelve tehát az érintés, de természetesen ő is épp ennyire vágyik erre a fizikai kapcsolatra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez lesz a legszerencsésebb napod 2021-ben a csillagjegyed alapján

2. A Skorpió

A Skorpió hatalmas szexuális energiákkal rendelkezik, ezért az érintés a párkapcsolatában nála is az első helyen szerepel. Mindent érintéssel jelez, de legalábbis heves gesztikulációval kommunikál. Nagyon mély érzésű csillagjegy, de szavakkal szinte képtelen megfogalmazni az érzéseit. A teste, az érintése annál beszédesebb…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: