...mert csak még dühösebbek lesznek.

Néha, még ha a legjobb szándékkal is próbálunk valakit megnyugtatni, az rosszul sülhet el. Ha például barátságosan figyelmeztetjük, hogy nyugodjon meg, amikor látjuk, hogy ideges, esetleg még dühösebb lehet (ezek a szavak egyébként szinte senkinek nem segítenek).

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-25 - Ma rendkívül érzelmes napja lehet, ami...

Most megmutatjuk azt a hat csillagjegyet, akiknek – saját testi épséged érdekében – tényleg soha, semmilyen körülmények között ne mondd, hogy nyugodjon meg, hogy engedje el, vagy hogy lazuljon le.

1. Kos

A Kosok önbizalma hirtelen haraggal párosul, éppen ezért ha nyugtatni próbálsz egy Kost, úgy fogja érteni, mintha az önuralmára tennél megjegyzéseket. Ha a figyelmeztetésed esetleg ellenállásba ütközik (és hidd el, hogy így lesz), készülj fel, hogy elveszíted a vitát: mindig a Kosé az utolsó szó.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Ikrek

Az Ikrek eleve ideges és következetlen tud lenni, amitől aztán még idegesebb. Tényleg csak úgy tudsz neki segíteni, ha leveszel egy terhet a válláról.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: