...mert csak még dühösebbek lesznek.

Néha, még ha a legjobb szándékkal is próbálunk valakit megnyugtatni, az rosszul sülhet el. Ha például barátságosan figyelmeztetjük, hogy nyugodjon meg, amikor látjuk, hogy ideges, esetleg még dühösebb lehet (ezek a szavak egyébként szinte senkinek nem segítenek).

Ezek a csillagjegyek elhiszik a saját hazugságaikat

Most megmutatjuk azt a hat csillagjegyet, akiknek – saját testi épséged érdekében – tényleg soha, semmilyen körülmények között ne mondd, hogy nyugodjon meg, hogy engedje el, vagy hogy lazuljon le.

1. Kos

A Kosok önbizalma hirtelen haraggal párosul, éppen ezért ha nyugtatni próbálsz egy Kost, úgy fogja érteni, mintha az önuralmára tennél megjegyzéseket. Ha a figyelmeztetésed esetleg ellenállásba ütközik (és hidd el, hogy így lesz), készülj fel, hogy elveszíted a vitát: mindig a Kosé az utolsó szó.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma rendkívüli fontossággal bírhat, hogy, ha valakivel kapcsolatban véleményt fogalmaz meg, legyen teljesen õszinte, bármekkora ellenérzést is vált ki, amit gondol. Szép dolog a tapintat, de ami igaz, az igaz, s, ha most magában tartaná a véleményét, vagy merõ toleranciából, vagy kedvességbõl, finomítana, enyhítene rajta, úgyis csak félreértenék.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Ikrek

Az Ikrek eleve ideges és következetlen tud lenni, amitől aztán még idegesebb. Tényleg csak úgy tudsz neki segíteni, ha leveszel egy terhet a válláról.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Elõfordulhat, hogy ma egy meglehetõsen kellemetlen alakkal találkozik, esetleg egy régi, bajkeverõ ismerõse bukkan fel újra a színen, s keresi társaságát. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, ragaszkodjon a személyes teréhez, s finoman, minél elõbb szabaduljon meg a problémás valakitõl. Ne hagyja, hogy megzavarják hosszútávon a nyugalmát! Semmi szükség az ilyesmire.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: