3. Rák

A Rákok egyrészt nagyon érzékenyek, másrészt hangulatemberek. Ha félve azt javaslod nekik, hogy lazuljanak le, egy perc alatt átfordítja az érvelésedet, és ki fog derülni, hogy valójában neked kellene megnyugodnod.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Oroszlán

Az Oroszlán egészségesnél kicsit fejlettebb önbizalma és állandó igénye, hogy királyi fenségként kezeljék, egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy meglehetősen rosszul viselje, ha nevelni akarod – és hidd el, így fogja értelmezni törődésedet. Ha jót akarsz magadnak, inkább bókolj nekik egy kicsit. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-11-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: