Ez a horoszkóp 9 jegyből áll, és a jegyek mindegyikéhez egy-egy évszám társul.

Kaika nevű császár felesége dolgozta ki ezt a horoszkópot, mely a Nap és a Hold egymáshoz való viszonyát veszi alapul. Ismerd meg jobban saját személyiségedet, és a rád jellemző tulajdonságokat!

Nem kell mást tenned, csupán kikeresni, hogy saját születési éved melyik jegyhez tartozik, és máris olvashatod a rád vonatkozó jellemzést!

Ippaku – Fehér víz (1927, 1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999, 2008)

Nagyon érzékeny és segítőkész személyiség vagy, aki inkább befelé forduló. A problémáidat inkább egyedül szereted megoldani, nem szívesen tárulkozol ki egykönnyen másoknak. Hozzád idő kell, míg kibontod a szirmaid, akár egy virág. Óvatosan és finoman kell veled bánni, mert törékeny vagy, akár a legnemesebb porcelán. Nem szereted az erőszakos és durva embereket, a finom és diplomatikus megbeszélések híve vagy. Érzéseidet nehezen mutatod ki, mert félsz a sérülésektől. Benned bárki megbízhat, mert mindig megőrzöd a rád bízott titkot. Soha nem élsz vissza a szeretteid bizalmával. Igyekszel mindig empatikus, toleráns lenni másokkal.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jikoku – Fekete föld (1926, 1935, 1944, 1953, 1962, 1971, 1980, 1989, 1998, 2007)

Kifejezetten nagy munkabírású ember vagy, aki a jég hátán is megél. Mindenről van véleményed, és ezt többnyire nem is rejted véka alá. Nem szereted a mellébeszélés, és gyűlölöd az igazságtalanságot. Ambiciózus vagy, mindig mindenben a legjobbra törekszel az életben. Átgázolni azonban sosem gázolsz át senkin, hiszel a jóság és a becsületesség erejében. Néha azonban megsérthetsz másokat kíméletlen őszinteségeddel, noha ez legkevésbé sem célod. Nem szereted, ha az emberek kibeszélik egymást, emiatt a munkahelyi pletykákból igyekszel minél inkább kivonni magad. Mivel elég önérzetes típus vagy, ezt nem mindenki tudja könnyen kezelni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: