Mérleg

Sose válj áldozattá. hajlamosak mások készpénznek venni jóságodat, simulékonyságodat. Könnyen az agresszívabb személyiségek áldozatává válhatsz, ha nem vigyázol. Legjobb, ha magadhoz hasonló finom lelkekkel veszed körül magadat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma kényelmetlenül érzi magát, mert elfelejtett valamit, ám ne tegye, kedves Mérleg, hisz ez természetes, néha mindenkit cserben hagy a memóriája. Az is meglehet, hogy eme átmeneti kihagyással a tudatalattija szeretne közölni valamit, esetleg azt, hogy itt lenne már az ideje egy kis pihenésnek, lazításnak. Tegyen a kedvére és engedjen a kísértésnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Tudd, hogy magadat is megmarod, miközben másokon igazságot teszel. Igazi mestere vagy annak, hogy megtanítsd az embereket helyesebben élni, ám azt elfelejted, hogy ezek a leckék rajtad is nyomot hagynak. Muszáj néha lazítanod és megpihenned.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2022-12-07

Nyilas

Ne maradj egyedül. Függetlenségi vágyad mindent felülír, és csak a végén veszed észre, hogy nem szeretsz egyedül lenni. Fiatalon még kitart a szerencséd, és a barátok szeretete, de később nehezebb lesz magadat egyedül fenntartani.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: