Bak

Bocsáss meg magadnak! Az állandó bűntudat és önostorozás elveszi az energiádat. Mire megöregszel, lágyabb leszel, de érdemes felgyorsítani ezt a folyamatot, mert túl sok időt elfecsérelsz a magaddal való harcban.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Rendszerezd azt, amit összegyűjtöttél. te olyan vagy, mint egy kincsekkel teli varázszsák, mindent összeszedsz, amit más emberek észre sem vesznek, aztán megmutatod nekik. Elviszed a világot az embereknek, csakhogy néha meg kell állnod, hogy rendet tegyél a kincseid között, különben nem bírod el a terhet. Vannak dolgok, amiket néha ki kell dobnod.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-23

Halak

A világ baja nem a tied. ne vedd a lelkedre a mások fájdalmát, mert nem bírod el, és beteg leszel. Ne csak a konfliktusok elől ússzál el, néha az érzéseket is hagyd egyszerűen odébb áramlani. A más ember terhe nem a tied. Tudj elszakadni azokból a helyzetekből, amelyek nem kellemesek neked.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: